GHZ-VVT Volledigheid

Uit normenkaderzorg.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

NKZ Banner Home 2 .png
LET op: deze pagina is nog in ontwikkeling. Er kunnen zodoende nog wijzigingen worden doorgevoerd.


De toegenomen druk op financiën maakt dat volledige registratie en declaratie van geleverde zorg nóg belangrijker is geworden. Daarom heeft ValueCare een uitgebreide en kwalitatief sterke controlebibliotheek op volledigheid van registratie en facturatie ontwikkeld. Op deze manier dragen wij bij aan de financiële gezondheid van GHZ en VVT instellingen en aan de betrouwbaarheid van stuurinformatie op basis van volledige data.

Op deze pagina beschrijven we de werking van een selectie van onze volledigheidscontroles en de impact op jouw organisatie. Naast deze controles bieden we binnen deze dienstverlening ook dashboards voor sturing en rapportage. Onze controles bewaken de volledigheid van uw administratie op dagelijkse basis, zodat er altijd zicht is op de financiële risico’s van onderregistratie. De acties (onvolledige registraties) krijgt de verantwoordelijke medewerker direct op het scherm om zo een leereffect te realiseren.

Wilt u aan de slag met nieuwe controles voor jouw organisatie of heeft u interesse in onze volledigheidscontroles? Klik dan op bovenstaande banner en neem vrijblijvend contact met ons op.

Inschrijving client

Zorglegitimatie

Zorglevering

Declaratie en inning

Personeel