GHZ-VVT Rechtmatigheid 2023

Uit normenkaderzorg.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

NKZ Banner Home 2 .png

LET op: deze pagina is nog in ontwikkeling. Er kunnen zodoende nog wijzigingen worden doorgevoerd.

Als een van de speerpunten in onze dienstverlening ontwikkelt ValueCare een uitgebreide en kwalitatief sterke controlebibliotheek op de rechtmatigheid van registratie en facturatie. Op deze manier dragen wij bij aan de juiste registratie van zorg binnen GHZ en VVT instellingen en daarmee aan het beperken van risico’s.

Op deze pagina beschrijven we de werking van een selectie van onze rechmatigheidscontroles en de impact op jouw organisatie. Naast deze controles bieden we binnen deze dienstverlening ook dashboards voor sturing en rapportage. Onze controles bewaken de rechtmatigheid van uw administratie op dagelijkse basis, zodat er altijd zicht is op de (financiële) risico’s van onjuiste registratie. De acties (onjuiste registraties) krijgt de verantwoordelijke medewerker direct op het scherm om zo een leereffect te realiseren.

Een groot deel van deze rechtmatigheidscontroles is ook gecertificeerd en daarmee te gebruiken in de productieverantwoording richting accountants en zorgkantoren.

Wilt u aan de slag met nieuwe controles voor jouw organisatie of heeft u interesse in onze rechtmatigheidscontroles? Klik dan op bovenstaande banner en neem vrijblijvend contact met ons op.

Inschrijving client

Zorglegitimatie

Zorglevering

Declaratie en inning

Personeel